Retourneren:

Heb jij jouw bestelling ontvangen en wil je iets terug sturen?

Let op !! Retourneren in de sale is niet mogelijk.

Kosteloos retourneren:

Het is mogelijk om een retourzending kosteloos af te geven in de winkel, wij zijn te vinden aan de Westerkaai 48 in Genemuiden.

De kosten voor een retourzending zijn voor de klant. De verantwoordelijkheid voor de retourzending ligt bij de afzender, daarom adviseren wij altijd om de artikelen te versturen met een track & trace code.

Het retouradres:
De Groene Lantaarn mode
Westerkaai 48
8281BG Genemuiden

Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen en verwerkt, wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen weer op uw rekening teruggestort.

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@degroenelantaarnmode.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Retourvoorwaarden:
  • De bestelling is binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd.
  • Het artikel is ongedragen en in originele staat.
  • Merklabels zijn nog aan het artikel bevestigd.
  • Er is een ingevuld retourformulier meegestuurd. Vul het onderstaande formulier altijd zo volledig mogelijk in, ook als de bestelling in de winkel wordt afgegeven.
  • LET OP!! artikelen uit de sale mogen NIET retour